Informatie

Parcours

Na het succes van vorig jaar keert de Ronde van Ede dit jaar wederom terug in het centrum van Ede. Ook dit jaar een ronde van 1.600 meter met 20 meter hoogteverschil en een schitterende finishstraat bij het Raadhuis van de Gemeente Ede.

Permanence

De Permanence is gevestigd in het Raadhuis van de Gemeente Ede. Het adres van de permanence is Bergstraat 4, 6711 DD Ede.

EHBO

De EHBO-post van het Rode Kruis is gevestigd in het Raadhuis van de Gemeente Ede. Het adres van de EHBO-post is Bergstraat 4, 6711 DD Ede.

Materiaalpost

Nabij start en finish

Kleedkamers

Op slechts 1 kilometer afstand van het parcours zijn er kleedkamers beschikbaar bij Mixed Hockey Club Ede. Voer hiervoor volgend adres in in uw navigatiesysteem: Bosrand 17 EDE (GLD). De route van de kleedkamers naar het parcours zal aangegeven worden middels bewegwijzering.

Routebeschrijving

Om het parcours te bereiken kunt u volgend adres invoeren in uw navigatiesysteem: Bergstraat 4, 6711 DD Ede.

Parkeren

Gratis parkeren is mogelijk bij “De Schuilplaats” u kunt hiervoor volgend adres in uw navigatiesysteem invoeren: Otterloseweg 18A, 6718 ZM Ede

Op QPark Achterdoelen (Achterdoelen 45, 6711 AV Ede) en Bunschoterplein (Bunschoterweg 7A, 6711 CD Ede) is betaalde parkeergelegenheid aanwezig.

Volg eventuele aanwijzingen van vrijwilligers en verkeersregelaars te allen tijden op.