Informatie

Parkoers

De Ronde van Ede keert in 2017 terug op het uitdagende parkoers op de voormalige Mauritskazerne. Een ronde van 1600 meter met 20 meter hoogteverschil en de finish bergop. De ronde bestaat voor 80% uit klinkers en 20% uit asfalt. Zoals gebruikelijk in Ede zal de ronde rechtsom worden verreden.

Permanence

De permanence staat bij de ingang van het parkoers in de bocht na de finish

Materiaalpost

Reservewielen kunnen bij de materiaalpost schuin tegenover de jurybus geplaatst worden

Kleedkamers

De kleedkamers zijn gelegen bij K.S.V. Fortissimo op de Hoekelumse Eng (Sportparkweg 8, 6717 LD Ede). Hier is voldoende gelegenheid om te parkeren en met 2,5 km afstand van het parkoers goed per fiets te bereiken.

Routebeschrijving

Om het parkoers te bereiken kunt u volgend adres invoeren in uw navigatiesysteem:
Nieuwe Kazernelaan 2, 6711 JC EDE (GLD)

Let op dat navigatiesystemen dit voormalige defensieterrein nog niet goed in beeld hebben.

Komende vanaf de A30/N224 Barneveld/Arnhem volgt u de tijdelijke bewegwijzeringsborden ‘P+R station’ en volgt u omleidingsroute 1. Vervolgens slaat u op de Nieuwe Kazernelaan in de bocht waar de Nieuwe Kazernelaan overgaat in de Eikenlaan linksaf naar de Mauritskazerne/Frisokazerne.

Komende vanaf de A12 Utrecht/Ede (afslag 24) volgt u de tijdelijke bewegwijzeringsborden “P+R station” en volgt u omleidingsroute 1. Vervolgens slaat u op de Eikenlaan in de bocht waar de Eikenlaan overgaat in de Nieuwe Kazernelaan rechtsaf naar de Mauritskazerne/Frisokazerne.

Parkeren

Op de Mauritskazerne is voldoende parkeergelegenheid aanwezig, volg eventuele aanwijzingen van vrijwilligers te allen tijden op.