Sportklasse

Voor de serieus getrainde wielrenners wordt een officiële wedstrijd georganiseerd onder auspicien van de KNWU. Heb jij een Sportklasse licentie dan nodigen wij je van harte uit om in te schrijven. Misschien win jij dit jaar die felbegeerde paarse leiderstrui!

Het parcours is ongeveer 900 meter lang en kent een hoogteverschil van 20 meter. Nieuw is de passage door de winkelstraat langs de Oude Kerk van Ede. De ronde wordt rechtsom gereden met finish op de Raadhuisstraat.

De wedstrijd duurt ongeveer 75 minuten. Het aantal ronden wordt dus bepaald door het tempo van de renners.

Inschrijven

Inschrijving is mogelijk via deze link op website van de KNWU. Voor het ophalen van je rugnummer en transponder ga je naar de permanence. Deze vindt je in de tent nabij de start / finish. Locatie Raadhuisplein 3.

EHBO

De EHBO-post van het Rode Kruis bevindt zich nabij start / finish op het Raadhuisplein.

Kleedkamers

Op slechts 100 meter afstand van het parcours zijn er kleedkamers beschikbaar in de gymzaal Kleefsehoek. Het adres is Kleefsehoek 1A, 6711 SP Ede. De kleedkamers graag schoon achterlaten!

Parkeren

Gratis parkeren is vanaf 18.00 uur mogelijk op parkeerterrein Bunschoterplein. Je kunt hiervoor volgend adres in het navigatiesysteem invoeren: Bunschoterweg 7A, 6711 CD Ede. Gratis parkeren is vanaf 18.00 uur tevens mogelijk op het Kuiperplein (Kuiperplein 45, 6713 AL Ede).

Daarnaast zijn er diverse andere parkeermogelijkheden in het centrum van Ede waaronder Q-Park Markt (Brouwerstraat 21 A, 6711 AS Ede) en Q-Park Achterdoelen (Achterdoelen 45, 6711 AV Ede). Let op want dit is betaald parkeren!

Volg eventuele aanwijzingen van vrijwilligers en verkeersregelaars te allen tijden op.